TYPISKT OSS

Jake5VI SPELAR FÖR ATT DET ÄR KUL

Inte för att vi måste för brödfödan. Vi trivs med varann, med er och musiken. Det märks. Och smittar av sig!

LÅTAR SOM ALLA VILL SKRÅLA MED I

Det finns gott om coverband som spelar bredbent grabbig hårdrock på hög volym. Vi svänger oss istället mellan schlager och punk, och slänger gärna in nåt oväntat som råkar passa, men med lika mycket energi och ös.

dddv_collage2

VI ÄR ETT MED PARTYT

Vi får ofta höra att det var vi som ”gjorde” festen, men vi skulle vilja påstå att det är gästerna som ”gör” oss. Vi gillar när nån ur sällskapet (eller nån mer känd gäst) är med oss på scen. Vi tar gärna steget ut i publiken. Vi gillar egentligen inte att använda ordet ”publik” över huvud taget, eftersom vi helst vill sudda ut gränserna och göra festen till en enda stor bubblande kärleksgryta.

SKÖNT LJUD FÖR ÖRONEN

Vår trummis Simon har haft den goda smaken att skaffa digidrums, så vi slipper vrida upp volymen för att överrösta honom. Så vi kan spela även i små lokaler, med bra ljud och bra tryck, utan att ge er tinnitus.

TemafestVI GILLAR UTMANINGAR

Vi gillar att hitta på tokigheter och sätta oss själva på pottkanten. Vi kör ofta nån ny låt om så önskas och har ni nåt tema på festen så går vi in för det med hull och hår. Och hittar gärna på nån liten överraskning som har med temat att göra.

VI KAN TROTS ALLT SPELA SOFT OCKSÅ

Vi älskar att få rejäl fart på fester, men kan förstås om det behövs köra lite mer stillsamt också. Men inte utan en glimt i ögat.